Širjenje grških okusov

Avtor: Petra Mauer | Objava: 06.06.2014


Restavracije Palmie, ki so prvič nastale na grških tleh leta 1996, so vse bolj priljubljene in se zato tudi uspešno širijo s franšiznim poslovnim modelom. V njih je mogoče poizkusiti okusne solate, burgerje, mesne specialitete, testenine, sladoled in druge sladice, kavo, pijače itd., goste pa očara tudi prijeten ambient.

 

Novi franšizni partnerji prejmejo vso podporo in pomoč, tako pri iskanju primernega prostora kot pri postopkih pridobivanja licenc, pripravi poslovnih načrtov, naročanju opreme, izobraževanju na Palmieni akademiji, marketingu, vsakemu pripada usposabljanje v dejanskem delovnem okolju. Franšizojemalci morajo imeti za odprtje direktne franšizne enote pripravljenega približno od 140.000 do 260.000 evrov začetnega kapitala, mesečni stroški upravljanja stanejo 1500 evrov, pogodba pa se podpiše za dobo deset let z možnostjo podaljšanja.

 

www.palmiebistro.gr

 

 


Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"