Žensko perilo za poslovne dame

Avtor: Renata Rudolf | Objava: 09.05.2011

Nevtralno, pusto, kožne barve? Kaj pa vsa preostala ponudba vseh barv in oblik in trenutni retro stil? Predvsem naj bo udobno, primerno vaši osebnosti in naj ostane intimno.


Lisca

Prvo pravilo prave poslovno-podjetniške etike nakazuje, da naj bi bilo žensko perilo za podjetnice čim bolj nevtralno in absolutno nevidno pod zgornjimi kosi oblačila. Največkrat je primerno perilo v kožni barvi oziroma v barvi, ki ni vidna skozi vrhnje oblačilo. Ampak kaj, ko trgovinice ponujajo tako širok spekter lepega raznolikega perila …
 
Namen spodnjega perila naj bi bil, da ščiti vrhnja oblačila pred telesnimi izločki. Oblikovalski izzivi in trendi skozi leta in stoletja pa so naredili perilo zanimivo in privlačno, da ga rade oblečemo in se počutimo posebne, že ko vemo, da imamo spodaj skrito nekaj tako intimnega, da vemo samo me in to nas navdaja s posebnim občutkom. Poleg tega pa nikoli ne veš, kaj se ti lahko pripeti. Spodnje perilo zato ni več le nuja, ampak modni dodatek, ki nam lahko začini dan. Pravilna izbira pravega modela in barve je pomembna, saj ga večkrat oblečemo in prenesti mora veliko pranj.
 
Obujanje spominov
 
Žensko spodnje perilo je na voljo v vseh možnih barvnih odtenkih in vzorcih. Danes je vedno bolj oblikovano tako, da se lahko nosi kot viden, samostojen del oblačila. Navadno imajo taki modeli preprosto obliko brez čipkastih detajlov. Vendar morajo podjetnice paziti, po kakšnem kosu sežejo in kako drzne si upajo biti. Glede na modni trend bi lahko izbrale celo korzet, ki se lahko nosi kot samostojno oblačilo, ampak če hočejo narediti resen vtis na kolege in sodelavce, tega ne bi priporočala. Lahko pa bi si ga privoščile za kakšno res ekstravagantno večerno priložnost, čeprav tudi tu previdnost in premišljenost ne bi bila odveč.

Nadaljevanje branja članka je dostopno samo naročnikom revije Obrtnik podjetnik! Naročite se na revijo.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *