Amorino – naravni sladoled

Avtor: | Objava: 08.03.2010



Amorino je italijanska franšizna veriga domačih »sladolednic«, ki je nastala leta 2002. Danes se lahko pohvali z več kakor 40 odprtimi enotami v Italiji, Franciji, Španiji, Avstriji, Veliki Britaniji in na Kitajskem.
 
Franšiza združuje italijansko tradicijo izdelovanja domačega sladoleda, ljubezen do sladoleda in skrbno izbrane naravne sestavine. Sladoled proizvajajo v centraliziranih laboratorijih, od koder ga nato razpošljejo na prodajna mesta. S tem pristopom želijo ohraniti kakovost izdelka, higienske standarde in vrhunski okus vseh izdelkov. Pravijo, da s centralizirano proizvodnjo precej razbremenijo prodajno enoto, kar je v korist posameznega franšizija.
 
 

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *