Cenejši od mobilnega telefona

Avtor: Jaka Žorž | Objava: 15.05.2007



Integralni poslovni informacijski sistemi so za mala in srednja podjetja pogosto izredno draga naložba, zato marsikatero podjetje odlaša s tovrstnim nakupom. A ni nujno, da bo še naprej tako. DataLab je z aprilom malim in srednjim podjetjem ponudil popolnoma prenovljen poslovni informacijski sistem DataLab Pantheon 5.5, ki je na voljo pod različnimi načini licenciranja. Pri mesečnem najemu se za licenco plačuje manj kot znaša povprečni poslovni račun za mobilni telefon. Poleg tega kupci lahko sistem namestijo sami, brez dodatnega programiranja ali zahtevnega nastavljanja.  

Novi Pantheon omogoča bistven preskok pri standardizaciji poslovanja, saj združuje večino običajnih poslovnih funkcionalnosti, usklajen pa je tako z mednarodnimi kot tudi lokalnimi standardi poslovanja. 

Novi Pantheon ima široke zmožnosti za elektronsko poslovanje. Vgrajene so tudi analitične funkcije za poslovno odločanje, ki uporabniku ponujajo takojšnje informacije iz poslovanja. Novost je tudi podpora za podatkovne strežnike Oracle, ne le Microsoftovih, ter možnost uporabe odprtokodnih tehnologij - Linuxa. Pantheon 5.5 je tudi zanimiva izbira za podjetja s podružnicami v državah bivše Jugoslavije, saj je jezikovno in zakonodajno popolnoma lokaliziran za uporabo v Sloveniji, na Hrvaškem, v BiH, Makedoniji, Srbiji, Črni Gori ter na Kosovem.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *