Dekoracija prostorov za posebne priložnosti

Avtor: | Objava: 10.11.2008


(Big Stock Photo)

Začetni stroški: 2000 do 10.000 evrov
Marketing: Spletna stran, vizitke, letaki, oglaševanje po radiu, v revijah, časopisih ter na izbranih spletnih straneh, marketing od ust do ust …
Posebne zahteve glede izobrazbe: Jih ni, občutek za estetiko je vendarle potreben.
Potrebna oprema: Računalnik, fotoaparat, kamera, telefon, faks.
Podjetje lahko upravljate od doma: Da
Je v Sloveniji že konkurenca: Da
Čas delovanja: Vse leto 

Dejstva
Če radi krasite notranje in zunanje prostore svojega stanovanja ob različnih praznikih (božič, novo leto, velika noč …) in drugih posebnih priložnostih (poroke, rojstni dnevi, obletnice …), potem je morda vaša priložnost ta, da postanete dekorater dogodkov.  
 
Ponujanje storitev dekoracije stanovanj, hiš in podjetij ob različnih prazničnih in drugih dogodkih je lahko zelo donosen posel, saj zahteva minimalne začetne vložke. Vse, kar potrebujete, sta kreativnost in izvirnost. Kot dekoraterji dogodkov lahko svojim strankam ponudite zelo pestro ponudbo storitev: od postavljanja božičnih lučk do dekoracije poročnih dvoran ali do priprave poslovnih prostorov podjetja za noč čarovnic. Ponudite lahko tudi okrasitev hiše, vrtov ob različnih rojstnodnevnih zabavah in obletnicah.  

Potrebne dekorativne izdelke si lahko v večjih količinah priskrbite tudi sami in tako ustvarite dodaten vir za prihodek.  

Trg
Podjetja, ki dajo nekaj nase, pa tudi malce premožnejši posamezniki se za izvedbo obletnice, rojstnodnevne in druge zabave vse pogosteje dogovorijo z različnimi zunanjimi izvajalci.  
 
Nasvet
Vaše delo bo vaš največji oglas. Pri sebi imejte vedno vizitko z vsemi podatki. Ustvariti si morate čim večjo mrežo poznanstev, da bo posel dobro tekel. Priporočljivo je, da navežete čim več stikov z organizatorji različnih dogodkov, pa tudi trgovci so lahko dobra vez za stranke.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *