Dr. Thomas Boeckle

Avtor: | Objava: 10.05.2004



Dr. Thomas Boeckle je končal poslovno-ekonomsko fakulteto na Dunaju in na njej kasneje tudi doktoriral. Njegovo strokovno področje so organizacija in finance. Na tem področju je nabiral izkušnje v različnih podjetjih ter kot raziskovalec na univerzi.  

Zgodaj se je usmeril tudi v svetovanje (je ustanovitelj podjetja imPlus). Deluje v Avstriji, južni Nemčiji in vzhodni Švici. Kot svoje adute šteje ne le strokovno znanje, ampak tudi občutek za ljudi, ki mu omogoča, da strokovne znanje bolje prenese v podjetja. Je svetovalec za management z mednarodnimi certifikati, povezan z verigo 350 svetovalcev po vsej Evropi.  

Svetoval je več podjetjem v tesktilni, strojni, papirni, softwarski in avtomobilski industriji  ter zavarovalnici, kakor tudi več državnim ministrstvom.  

Je stalni predavatelj za WIFI - izobraževalni center Avstrijske gospodarske zbornice.  WIFI je največji izobraževalni podjetniški center v Avstriji z več kot 100 mio evrov letnega prometa in 330.000 obiskovalci na leto na najrazličnejših delavnicah in seminarjih.  

Dr. Thomas Boeckle prvič predava v Sloveniji, v okviru sodelovanja revije Podjetnik in WIFI Austria.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *