Eko avtobus za luksuzno mestno vožnjo

Avtor: | Objava: 07.09.2009



V številnih mestih po svetu se trudijo zmanjšati promet z avtomobili, tako da poudarjajo prednosti javnega transporta, kolesarjenja in podobno. V San Franciscu je podjetje Bauer's Worldwide Transportation predstavilo storitev Wi-Drive oziroma okolju prijazno luksuzno dnevno vožnjo v službo. V bistvu gre za posebej urejen eko avtobus. Podjetje s ponudbo meri na skupino profesionalcev, ki v normalnih okoliščinah ne bi nikoli pomislili na javni prevoz. Wi-Drive želi postati resna konkurenca udobnim limuzinam in posebnim prevozom podjetij.
 
Avtobus z 52 sedeži vozi na plin, propan ali bio gorivo. Večina njihovih postajališč je v bližini velikih podjetij ali tranzitnih središč. Eko avtobus svojim potnikom ponuja številne ugodnosti: udobno oblazinjene usnjene sedeže, wi-fi dostop do interneta, LCD- zaslone, vtičnice za mobilne telefone in iPode, delovne mize. Poleg tega lahko potniki na avtobusu kupijo hrano in pijačo. Na voljo imajo tudi stevarda, ki skuša ustreči vsem njihovim potrebam.
 
Enosmerna vozovnica na Wi-Driveu stane 8,2 dolarja. Seveda imajo tudi popuste na vnaprejšnje rezervacije in možnost nakupa mesečnih vozovnic. Oblikovali so tudi program zvestobe, ki nagrajuje redne stranke s točkami, ki jih lahko porabijo na prihodnjih vožnjah.
 

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *