Finančne novice

Avtor: | Objava: 10.11.2003



V Banki Celje so pripravili posebno ponudbo kreditov za zasebnike, ki bo strankam na voljo samo do konca leta. Nominalne obresti za kratkoročne in dolgoročne kredite so znižali za pol odstotne točke. Hkrati so za en odstotek znižali tudi obrestne mere za kredite za osebno potrošnjo. Ponudba velja za namenske in nenamenske kredite z odplačilno dobo do pet let.  

Abanka v sodelovanju z družbo Si.mobil uvaja mobilne terminale POS. Z njimi bo omogočila uporabo vseh plačilnih kartic tudi na tistih področjih, kjer z njimi doslej nismo mogli plačevati. S karticami bomo tako lahko plačevali pri akviziterski prodaji, v taksiju, v planinskih postojankah... 

Nova KBM in Zavarovalnica Maribor po novem ponujata paket treh vrst zavarovanj. Življenjsko zavarovanje Življenjski mir je dosmrtno zavarovanje, pri katerem dobi upravičenec zavarovalno vsoto ob smrti zavarovane osebe. Namenjeno je predvsem pozni srednji generaciji in upokojencem.  

Življenjsko zavarovanje Življenje plus je začasno zavarovanje za primer smrti. Če zavarovana oseba doživi dogovorjeno zavarovalno dobo, ne dobi izplačane zavarovalne vsote.  

Turistično zavarovanje z asistenco v tujini je namenjeno vsem, ki potujejo v tujino na dopust ali poslovno pot. Gre za kratkoročno zavarovanje, ki se lahko sklene že za en dan, največ pa za eno leto. Zavarovanje lahko sklenemo individualno, za družino ali večjo skupino.  

Zavarovalnica Adriatic ponuja novo življenjsko zavarovanje z naložbenim tveganjem VitaFond Adriatic. Gre za kombinacijo življenjskega zavarovanja za primer smrti in varčevanja v vzajemnih skladih. Zavarovanec lahko po lastni presoji odloča, v katere sklade želi vlagati sredstva. Zavarovalnica izplača zavarovancu ob doživetju vrednost premoženja v vzajemnih skladih, v primeru smrti pa zavarovalno vsoto za smrt oziroma vrednost premoženja, če je ta višja od zavarovalne vsote.


Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *