Garaža za hibridne avtomobile

Avtor: | Objava: 06.04.2009



Podjetje iz San Francisca Luscious Garage je ustvarilo specializirano mehanično delavnico za popravila avtomobilov s hibridno tehnologijo oziroma okolju prijaznih avtomobilov. Lastnica je želela ustvariti okolju prijazno storitev.  

Mehanična delavnica Luscious Garage je v starem skladišču na ulici Clementina Street. Urejena je kot odprta delavnica, v kateri stranke spodbujajo, da si v času popravljanja njihovega jeklenega konjička malce ogledajo naokoli po delavnici. Na voljo imajo tudi knjige za branje, ogledujejo si lahko razstavljena umetniška dela na zidovih, otroci pa se lahko igrajo v posebej zanje pripravljeni igralnici.  

Tako kot so okolju prijazni avtomobili, ki jih popravljajo, želi biti tudi delavnica okolju prijazna. V tem duhu so se odločili, da vso administracijo opravljajo le v e-obliki. Tako se izognejo porabi papirja in tonerja. Preostale pisarniške izdelke nabavljajo pri dobaviteljih, ki zagotavljajo okolju prijazne izdelke. Naprave, ki jih uporabljajo v delavnici, so energetsko varčne, vse pohištvo pa je iz druge roke. Njihov cilj je ustvariti mehanično delavnico, ki ne proizvaja odpadkov.  

Več: www.lusciousgarage.com

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *