Hrana na dom za ves dan

Avtor: | Objava: 13.02.2007



Ameriška podjetnika Bryan Janeczko in Mark Newhouse iz New Yorka za 39,99 dolarja na dan svojim strankam na dom dostavita tri kuhane obroke hrane in dve malici. Uspeh njunega podjetja NuKitchen, ki je na trgu že od leta 2003, ni toliko v konkurenčni ceni, ampak bolj v enkratni poslovni zamisli in zelo dobri ter kakovostni hrani. V njihovem meniju lahko dobite jajca s puranjo šunko in palačinke iz bučk za zajtrk, vegetarijanske lazanje in solate za kosilo ter okusne orientalske juhe za večerjo. Raznovrstna in okusna ponudba, ki pazi tudi na kalorije. Med njune najdragocenejše sodelavce spadata šefinja kuhinje Batya Goldberg, ki je tudi učiteljica mednarodne gurmanske kuhinje, in Penny Geller, ki nadzira kalorično ter hranilno vsebnost receptov in preučuje diete »ad hoc« za nosečnice in športnike. 

Hrano dostavljata v posodah, pripravljenih za takojšnje segrevanje. Tako zadovoljujeta najpomembnejše potrebe Newyorčanov: čas, dieta in dostava malice, preden gredo v službo. Po dobrih treh letih dela imata podjetnika že na tisoče strank in za milijon dolarjev prometa. Med njunimi strankami je tudi veliko zvezdnikov, na primer igralca Sarah Jessica Parker in Matthew Broderick. 

Zaenkrat s svojo ponudbo oskrbujeta mesti New York in Westchester County, vendar v prihodnjih dveh letih že načrtujeta širitev po zveznih državah New York, New Jersey in Connecticut, pozneje pa merita še na druga večja ameriška mesta, kot so Los Angeles, San Francisco, Čikago in Miami.  

Več: www.nukitchenfood.com   

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *