Izdelovalec katalogov

Avtor: | Objava: 05.04.2011



Začetni stroški: od 1.000 do 3.000 evrov
Marketing: osebni pristop, brošure, plakati, od ust do ust, radijski in časopisni oglasi …
Posebne zahteve: organizacijske sposobnosti, komunikativnost, občutek za oblikovanje, marketinško znanje, obvladovanje različnih računalniških programov,
Potrebna oprema: telefon, internet, računalnik
Popoldansko delo: da
Čas delovanja: skozi vse leto
 
Dejstva
Kakovostno oblikovan katalog primerne velikosti in oblike, bogat z zanimivo vsebino in podatki, ki pritegnejo, je odlično promocijsko orodje za predstavitev izdelkov, storitev, poslov … Ravno zato se vsako leto oblikuje in izdela nešteto katalogov. Zakaj ne bi izkoristili povpraševanja ter ustregli mnogim strankam? Morda je ravno izdelovanje katalogov posel za vas, ob katerem boste lahko ustvarjalni, inovativni in uspešni?
 
Ključ do uspeha se skriva v vaši ustvarjalnosti in trženjskih znanjih, saj boste strankam v bistvu pomagali prodajati. Zgraditi boste morali tudi mrežo zanesljivih poslovnih partnerjev, ki vam bodo pomagali pri oblikovanju, pisanju, ilustriranju, lektoriranju, tiskanju in drugih delih.
 
Trg
Podjetniki in ponudniki raznolikih storitev bodo s pisanim katalogom svoje potencialne kupce lažje prepričali, da je ravno njihova ponudba tisto, kar potrebujejo in si želijo. Vaše potencialne stranke so zato skoraj vsi ponudniki izdelkov in storitev, od lokalnih do tistih bolj ambicioznih, ki merijo na svetovni trg.
 
Nasvet
Pridružite se lokalnim združenjem, zavodom, družbam, društvom, ki lahko postanejo glavni vir prihodkov ali odskočna deska za spoznavanje drugih potencialnih strank. Ponudite ne le tiskane kataloge, temveč tudi virtualne, saj vse več kupcev informacije pridobiva na svetovnem spletu.
 

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *