Kakovostne spletne erotične strani

Avtor: Nives Pahor | Objava: 10.08.2003



Zamisel prihaja iz Francije, čeprav seveda v osnovi ni nič novega. Carpediem.fr podjetje, ki ga je leta 1998 ustanovil danes devetindvajsetletni Eric Larcheveque z le 300 evri in dvema partnerjema, služi danes velike denarje. Kaj ponuja podjetje? Vroče, erotične slike in video posnetke lastne produkcije na več kot 40 spletnih naslovih za plačilo. Njihov neto zaslužek trenutno znaša milijon evrov letno. In v čem se skriva njegov uspeh? V profesionalnem odnosu, dobrem občutku za posel in poudarku na kakovosti.
Njegova podjetniška formula je dejansko podrla vse rekorde že v ZDA, od koder jo je tudi prinesel v Francijo. Danes Carpe Diem upravlja neposredno ali posredno več kot 10.000 porno strani v 70 državah sveta. Po Larchevequovih besedah so strani prinašale dobiček že od prvega dne delovanja. Za eno od njihovih storitev, kot je neposreden prenos erotičnih prizorov deklet iz vzhodnih držav, plačajo francoski uporabniki 0,34 evra na minuto.
Po besedah ustanovitelja je to lep in donosen posel, ki omogoča zaslužek tudi številnim manjšim erotičnim stranem, saj tem Carpe
Diem ponuja provizijo za vse stranke, ki jih preusmerijo na njihove plačljive strani.
Koristen naslov: www.carpediem.fr,

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *