KAKOVOSTNE SPLETNE STRANI, BREZ ZAČETNEGA VLOŽKA, KI RASTEJO IN SE PRILAGAJAJO POTREBAM PODJETJA.

Avtor: | Objava: 09.05.2006

Večina podjetij nima dovolj časa in znanja, da bi sami redno urejali in dopolnjevali svoje spletne strani, zato se nemalokrat zgodi, da na spletnih straneh opazimo jesenske popuste čeprav je že pomlad. Takšna spletna stran je zapuščena hiša, v njej straši, te sence preteklosti pa odganjajo vsakogar, ki vstopi. So slab zgled in imajo negativen vpliv na ugled podjetja. Obstaja pa rešitev!Najem spletnih strani je rešitev, ki poleg tega, da za podjetje ne predstavlja velikega finančnega bremena, ponuja edinstveno prednost, ki je predvsem v rednem dograjevanju in posodabljanju spletne strani. Gre za celovito storitev, ki vam omogoča, da za določen mesečni znesek, ki se začne že pri 9.800 SIT (kolikor vas v povprečju stane mesečna naročnina na internet), dobite full servis.  

Ideja »najema« spletne strani je nastala pri podjetju NoviSplet.com iz Ljubljane. Pri njih vas bo presenetilo že to, da vam bodo brezplačno in po vaših željah in zahtevah izdelali unikatno obliko spletne strani. Vi se na podlagi osnutka odločite; nakup ali najem. Če vsebine strani ne potrebujete redno osveževati, dograjevati in prilagajati novostim, se odločite za nakup strani. Če pa veste, da vse prej našteto ne drži in pričakujete pogosto spreminjanje, popravljanje, dograjevanje, skratka pričakujete skrbi glede ažurnosti vaše strani, potem se bo najem pri podjetju NoviSplet.com izkazal za izjemno pametno potezo.  

V okvir najema spadajo postavitev na strežnik, optimizacija, vpis v iskalnike in ureditev domene. Vključeno je gostovanje strani in elektronskih predalov, ter tudi vzdrževanje same vsebine v času sklenjene letne pogodbe (kamor spada prej našteto dograjevanje, ažuriranje, popravljanje, spreminjanje). Najem je tako rekoč mesečna renta za spletno stran “a la carte” in je mamljiva storitev za mala in velika podjetja, ki imajo s svojo spletno stranjo – spletno poslovalnico – veliko dela. Najeto spletno stran lahko kadarkoli tudi odkupite.  
 
Učenje zapletenih, vsak dan novih, uporabniških vmesnikov marsikomu ne zleze pod kožo, kaj šele v glavo, polno ostalih obveznosti in skrbi, ki so prednostne na spisku prioritet. Poleg tega določeni tipi uporabniških vmesnikov onemogočajo nekatere možnosti, ki jih splet ponuja. Na koncu nič ne dela tako kot bi moralo. Na spletna mesta se začne nalagati virtualen prah, ki vam povzroča same težave in skrbi. Razširjena paleta storitev podjetja NoviSplet.com dokazuje, da se ažurnost lahko doseže tudi na drugačen način. Strokovnjaki podjetja NoviSplet.com se zavedajo pomembnosti spletnega poslovanja in pomanjkanja časa za intenzivno urejanje strani, ki je lahko celo tako zahtevno, da morate za to delo najeti posebnega človeka. Zakaj ne bi najeli njih?! Njihov »najem« je kot nakup avta skupaj z mehanikom. Če se kaj pokvari, popravijo. Spletna stran funkcionira in daje rezultate. Odpelje vas v širni svet spletnega poslovanja. Brez zastojev, po poti do uspeha.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *