Kamnite kocke namesto leda

Avtor: | Objava: 05.02.2009Kamni Nordic Rock ponujajo najčistejši način za hlajenje vaših pijač, dobesedno na skali (»on the rocks«). Kot pravijo, je to čist, povsem neonesnažen kamen s Švedskega, ki ga nato oblikujejo v obliko majhnih ledenih kock, ki spominjajo na tiste iz zamrzovalnika. Prednost kamnitih kock Nordic Rock v primerjavi z ledom je v tem, da se ne topijo, kar pomeni, da pijača v kozarcu nikoli ne postane motna, kot se to zgodi z ledom. Kamen je primeren za večkratno uporabo, kar pomeni, da je tudi okolju prijazen.
 
Če želite optimalen rezultat hlajenja, je dobro, da kakšno uro pred uporabo kamne postavite v zamrzovalnik. Za ohladitev kozarca limonade bosta zadostovali dve švedski kocki.
 
Kamnite kocke so zelo preproste za vzdrževanje. Očistite jih tako, da jih sperete pod čisto vodo. Shranjujete pa jih v priloženi usnjeni vrečki. Tako jih lahko vedno znova uporabite za hlajenje katerekoli pijače. Kamne dobite v kompletu po 10 kock skupaj z usnjeno vrečko za hrambo. Cena: 18 evrov.
 

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *