Kiber frizer

Avtor: | Objava: 10.12.2003



Vas zanima, kako se lahko spremeni frizerski salon v času interneta in novih tehnologij? Nič več ne potrebujete tračevskih revij, da bi kratkočasile vaše stranke med tem, ko čakajo na šamponiranje, striženje ali barvanje - namesto tega računalniki in internetna povezava za »deskanje« po svetovnem spletu. Na primer mesečna naročnina za ADSL z neomejenim dostopom do svetovnega spleta znaša okrog 12.000 tolarjev za pravne osebe. 
 
Torej, dragi frizerji, ki imate za stranke poslovne ženske in moške ali ženske z željo po e-nakupovanju, medtem ko čakajo, da jim uredite pričesko, modernizirajte se in pripeljite v svoj salon svetovni splet. Potrebujete le nekaj računalnikov s ceno okrog 150.000 tolarjev ter povezavo za internet.  

Tako svoji storitvi dodate vrednost. Tehnologija prodira dejansko v vse pore življenja, vse več poslov, stikov, nakupov, plačevanje računov, vse delamo on–line. In pri frizerju, ko imamo precej časa, nam to še kako prav pride. 

Zelo lep zgled je Spidercut iz Torina, ki je dejansko hi-tech salon, moderno opremljen z računalniško tehnologijo, ki posnema končni rezultat striženja, barvanja ... Lahko pa tudi spremljate svojo preobrazbo, posneto s spletno kamero. In medtem ko vas strižejo ali barvajo, ste lahko povezani v splet in se sprehajate po svetovnih spletnih straneh, pišete e-pošto ali gledate satelitsko televizijo s stola, na katerem vas strižejo.  

Vir: www.millionaire.it

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *