Moda in razprodaje

Avtor: Lidia Pavlin | Objava: 10.01.2003

Januarske razprodaje z modo niso nujno navzkriž, saj spodobni trgovci takrat ponujajo aktualne kolekcije po močno znižanih cenah.



Januar je mesec, v katerem se tradicionalno udeležujemo razprodaj, nekateri bolj, drugi manj. In že smo pri protislovju, boste rekli. Ves čas govorimo, kako hitro se spreminja moda. Ali se potemtakem sploh splača kupovati na razprodajah?
Odgovor je - da!

Razlogi za nakupe

Prvič, razprodaje so že nekaj let kakovostne. Vsi trgovci, ki dajo kaj nase, ponujajo aktualne kolekcije po močno znižanih cenah (do 50 % in več), in zagotovo ne boste dobili občutka, da se želijo znebiti starih zalog izpred nekaj let.

Drugič, pred nami je še zajeten kos zime, vključno z zimskimi počitnicami, kjer nam bodo lepa in topla oblačila ter čevlji še kako prav prišli!

In tretjič, na razprodaje se pripravimo tako, da pregledamo obstoječo garderobo in se odločimo za nakup oblačil, ki bodo lahko našo garderobo dopolnjevala še naslednjo zimo. Brez strahu, da naslednjo zimo ne bi bili “in”, si lahko privoščimo jeans, pletenine, umetno krzno, usnje, žamet, etno vzorce, tunike, ki se nosijo preko hlač in še in še …

In ne nazadnje, zakaj si ne bi po znižani ceni privoščili tudi kak zelo moden kos in “zažigali”!


Pa uspešno nakupovanje vam želim!

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *