Na kratko o reviji

Avtor: | Objava: 10.06.2003



Revija Podjetnik je vodilni slovenski medij za podjetništvo in ena od najvplivnejših gospodarskih revij pri nas. Po raziskavi Inštituta za raziskovanje medijev jo redno prebira 56 tisoč bralcev: podjetnikov, direktorjev in njihovih sodelavcev v malih, srednjih in velikih podjetjih.

Vsak mesec prinaša obilico strokovnih člankov z nasveti za razvoj in rast podjetij. Znanje in izkušnje zbira pri najboljših avtorjih in domačih ter tujih podjetnikih. V vsaki številki tudi argumentirano opozarja na najbolj pereče probleme v gospodarskem okolju in predstavlja nove spodbude za razvoj podjetništva.

Prva je pričela z objavljanjem lestvice najhitre rastočih podjetij po mednarodnih merilih in kot prva promovirala pomen tveganega kapitala za razvoj podjetništva. Bila je tudi pobudnica za ustanovitev Kluba poslovnih angelov, ki danes deluje pri Pospeševalnem centru za malo gospodarstvo.

Revija Podjetnik se zavzema ne samo za splošno širitev podjetništva, ampak tudi za dvig podjetniške kulture. Med drugim vsako podeli priznanje Podjetnik leta izbranemu podjetniku, podjetnici ali podjetniški skupini, ki se odlikuje po visokih strokovnih in moralnih vrednotah.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *