NAROČILO NA REVIJO in PRIJAVA NA SEMINAR Kako uspešno organizirati osebno in poslovno življenje - 16.6.2005

Avtor: | Objava: 19.05.2005

Postanite podjetniški zmagovalec!



 
Kot novi naročnik revije se seminarja lahko udeležite brezplačno! 
 
Letna naročnina znaša 28.500 SIT z DDV-jem!
 
 
POLEG TEGA VAM KOT NOVEMU NAROČNIKU PODARJAMO
  •  3 ekskluzivne strokovne seminarje za naročnike na leto, za katere boste plačali neverjetnih 5.000 SIT za seminar. Da, prav ste prebrali! Za seminar, za katerega ponavadi odštejete najmanj 40.000 SIT, boste kot naročnik revije Podjetnik plačali vsega 5.000 SIT + DDV in že pri udeležbi na samo treh seminarjih prihranili najmanj 100.000 SIT.  Seveda je to ekskluzivna ugodnost, ki pripada samo naročnikom revije Podjetnik. Pa ne samo vam osebno, ampak tudi vašim sodelavcem, saj število udeležencev iz enega podjetja na teh seminarjih ni omejeno. 
  • Brezplačne nasvete strokovnjakov. Čeprav strokovnjaki niso poceni, pa še časa nimajo nikoli, pri Podjetniku ob določeni uri čakajo na vaš klic. In to zastonj! 
  • 10 % popusta na vse redne Podjetnikove seminarje za kateregakoli udeleženca iz vašega podjetja in še dodatnih 10 % za vsakega naslednjega udeleženca na istem seminarju
  • 10 % popusta na vse storitve Podjetnikovega klicnega centra
  • Brezplačni mali oglas v reviji Podjetnik.
  • Osebno geslo za dostop do arhiva znanja na Podjetnikovih spletnih straneh, ki je nepogrešljiv pripomoček pri poslovanju podjetja, saj boste v njem vsak teden našli nove in ažurirane pravne predpise, prebrali pa boste lahko tudi številne članke iz  revije Podjetnik.  
 
Letna naročnina na revijo Podjetnik znaša 28.500 SIT. Že s hitrim izračunom lahko ugotovite, da z naročilom na revijo Podjetnik dobite vsaj petkrat toliko, kot plačate. Ker pa smo prepričani, da svoj denar vedno dobro naložite, bo vaš donos gotovo tudi šestkrat, desetkrat večji … pa še revija vam bo vsak mesec prinašala sveže podjetniško znanje, konkretne ideje za nov posel, rešitve za vaše poslovne probleme, domače in tuje zgodbe o uspehu ter novosti iz pravne, davčne in računovodske zakonodaje.  
 
Se sprašujete, zakaj smo vam pripravljeni dati toliko ugodnosti? Ker je naša revija res dobra in preverjeno pomaga do boljših poslovnih rezultatov, tako velikim kot malim podjetjem, in ker je spodbujanje podjetniškega razmišljanja in investiranja v znanje že 15 let naše poslanstvo.   
 
 
P.S. Še nikoli se ni tako splačalo postati naročnik revije Podjetnik.  
  
 
 
Za dodatne informacije pokličite gospo Katjo
na telefon 01/200 20 70!

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *