Navihani ljubljenčki v koraku z modo

Avtor: Metka Nograšek | Objava: 06.10.2011

Moda za pse je področje, ki se bo v prihodnje zelo razvijalo, pravi Maja Kastelic.


Maja Kastelic

Maja Kastelic, lastnica in direktorica podjetja Pasji glamur, je na samostojno podjetniško pot stopila lani. Nadvse ambiciozna diplomirana komunikologinja si je vedno želela združiti svojo ljubezen do živali z ustanovitvijo lastnega podjetja. Njeno vodilo v življenju je, da je z močno voljo, strastjo in z veliko dela mogoče doseči vse.
 
Kako ste dobili idejo za svojo dejavnost?
Vedno sem imela rada živali, predvsem pse. Odraščala sem v podjetniški družini in se tudi univerzitetno izobrazila. Lani sem začutila, da je čas primeren in se odločila, da uresničim svoje sanje o ustanovitvi lastnega podjetja, ki je primarno usmerjeno v prodajo modnih izdelkov za pse.
 
Kje ste dobili začetni kapital?
Poleg ideje je kapital vedno zelo pomemben del ustanovitve podjetja. Glede na to, da niti država niti banke niso naklonjene novonastalim podjetjem, je meni na srečo pri tem pomagala družina. Za finančno ter moralno podporo ji bom večno hvaležna. 
 
Kaj obsega vaša ponudba?
V ponudbi imamo največ oblačil za majhne pse, ovratnic, oprsnic in povodcev. Ponujamo pa tudi oblačila, ovratnice, oprsnice, povodce in čevlje za večje pse. Pri nas lahko svojim ljubljenčkom izberete ležišča, torbe za prenašanje, modne dodatke, igračke, kozmetiko, krtače ter hrano za pse in muce. Naprodaj so tudi izdelki za ljudi s pasjo tematiko ter posebnosti, kot so povodci s kristali Swarovski, ogrlice za psičke, kravate in nahrbtniki za pse.

Nadaljevanje branja članka je dostopno samo naročnikom revije Obrtnik podjetnik! Naročite se na revijo.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *