NEVERJETNA PRILOŽNOST!

Avtor: | Objava: 13.04.2005

BREZPLAČNA delavnica za nove naročnike revije Podjetnik – samo do 20. maja!


http://www.podjetnik.si/default.asp?MenuID=193

"opis
Delavnico Zavidanja vredni vodja, za katero bi drugače odšteli več kot  50.000 SIT, vam ob naročilu na revijo Podjetnik, podarimo.  
 
Zavidanja vredni vodja je intenzivna, interaktivna delavnica, z največ 15 udeleženci, s katero bo vodenje za vas postalo lahkotna spretnost.
 
Delavnico in njen program smo pripravili ekskluzivno za nove naročnike revije Podjetnik v sodelovanju s priznano poslovno trenerko Ksenijo Špiler Božič. 
 
Na delavnici boste sami našli odgovore na številna vprašanja, ki se vam porajajo pri vsakodnevnem vodenju ljudi in ugotovili
  • katera je najpomembnejša spretnost, ki jo mora imeti vodja,
  • zakaj z nekaterimi posamezniki delate boljše kot z drugimi,
  • kdo pravzaprav usmerja in upravlja delovanje vašega tima, vi ali morda vaši zaposleni,
  • kaj vas resnično motivira pri delu in življenju
  • in izdelali načrt razvoja svoje lastne karizme.
 
Se strinjate, da je ponudba res neverjetna? Poznate še koga, ki vam danes ponuja sodobna, enostavna in uporabna znanja povsem brezplačno?  
 
Vendar pa ta neverjetna ponudba velja SAMO ZA VAS, ki se boste na revijo Podjetnik naročili do 20. maja.    
 
To pa še ni vse!  Poleg BREZPLAČNE delavnice Zavidanja vredni vodja, prejmete še poseben paket ugodnosti  za naročnike, s katerim garantirano prihranite najmanj 100.000 SIT! 
  • 3 strokovne seminarje na leto, za katere boste plačali neverjetnih 5.000 SIT za seminar. Da, prav ste prebrali! Za seminar, za katerega ponavadi odštejete najmanj 40.000 SIT, boste kot naročnik revije Podjetnik plačali vsega 5.000 SIT + DDV in že pri udeležbi na samo treh seminarjih prihranili najmanj 100.000 SIT.  Seveda je to ekskluzivna ugodnost, ki pripada samo naročnikom revije Podjetnik. Pa ne samo vam osebno, ampak tudi vašim sodelavcem, saj število udeležencev iz enega podjetja na teh seminarjih ni omejeno. 
  • Brezplačne nasvete strokovnjakov. Čeprav strokovnjaki niso poceni, pa še časa nimajo nikoli, pri Podjetniku ob določeni uri čakajo na vaš klic. In to zastonj! 
  • 10 % popusta na vse redne Podjetnikove seminarje za kateregakoli udeleženca iz vašega podjetja in še dodatnih 10 % za vsakega naslednjega udeleženca na istem seminarju
  • 10 % popusta na vse storitve Podjetnikovega klicnega centra
  • Brezplačni mali oglas v reviji Podjetnik.
  • Osebno geslo za dostop do arhiva znanja na Podjetnikovih spletnih straneh, ki je nepogrešljiv pripomoček pri poslovanju podjetja, saj boste v njem vsak teden našli nove in ažurirane pravne predpise, prebrali pa boste lahko tudi številne članke iz  revije Podjetnik.  
 
Letna naročnina na revijo Podjetnik znaša 28.500 SIT. Že s hitrim izračunom lahko ugotovite, da z naročilom na revijo Podjetnik dobite vsaj petkrat toliko, kot plačate. Ker pa smo prepričani, da svoj denar vedno dobro naložite, bo vaš donos gotovo tudi šestkrat, desetkrat večji … pa še revija vam bo vsak mesec prinašala sveže podjetniško znanje, konkretne ideje za nov posel, rešitve za vaše poslovne probleme, domače in tuje zgodbe o uspehu ter novosti iz pravne, davčne in računovodske zakonodaje.  
 
Se sprašujete, zakaj smo vam pripravljeni dati toliko ugodnosti? Ker je naša revija res dobra in preverjeno pomaga do boljših poslovnih rezultatov, tako velikim kot malim podjetjem, in ker je spodbujanje podjetniškega razmišljanja in investiranja v znanje že 15 let naše poslanstvo.   
 
Za vse dodatne informacije pokličite 
gospo Katjo Kenk na 01 / 200 20 70. 
 
Lep pozdrav in nasvidenje na delavnici Zavidanja vredni vodja,
Metka Nežič direktorica marketinga   
 
P.S. Še nikoli se ni tako splačalo postati naročnik revije Podjetnik. Naročite se na revijo takoj in si tako zagotovite prostor že na prvi delavnici Zavidanja vredni vodja, ki bo 24. maja.
 
 
NAROČILNICA ZA REVIJO PODJETNIK
 
DA, vsak mesec želim prejemati revijo PODJETNIK.
 
Naročnino na revijo v znesku 28.500,00 SIT (cena že vključuje 8,5 % DDV in 5 % naročniški popust) bom poravnal-a v roku 8 dni od izstavitve računa.
 
 

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *