Nominacije za najboljše spletne trgovine

Avtor: | Objava: 22.06.2004



www.mojaknjigarna.com  – založba Slovenska knjiga d.d., Ljubljana 

Spletna knjigarna Slovenske knjige je izvedena dosledno, z občutkom za podrobnosti. Mogoče bi ji lahko očitali precejšno podobnost s kakim od velikih vzornikov (denimo z Amazonom - način predstavljanja ponudbe, ocenjevanje itd.). A tudi avtomobili imajo večinoma štiri kolesa, okrogel volan in podoben princip delovanja motorja, in v praksi je to za uporabnike prej prednost kot slabost.   

www.enaa.si – Gambit trade, računalniško trgovsko podjetje, Ljubljana 

Trgovini enaa.si bi lahko rekli kar »legendarna«. Je priljubljen naslov za vse ljubitelje računalništva, s široko ponudbo, stalnimi akcijami in dobro informacijsko podporo (npr. vodnik za nakup različne opreme). Za njo stoji zanesljiva »resnična« trgovina. Vključitev med finaliste je logična.  

www.mimovrste.domenca.com – TI, računalniško podjetje, Jesenice 

Kakovostna ponudba je v spletni trgovini Mimovrste samo osnova. Izdelki so dostopni na več načinov; ponudba je nadgrajena s koristnimi svetovalnimi orodji, ki nam pomagajo izbrati v zahtevnejših kategorijah. Trgovina dosledno posnema dobre prave trgovce in nam poskuša prodati še kaj več kot samo tisto, kar potrebujemo. Po zgledu iz sveta uporablja komentarje obiskovalcev/kupcev. Celoto zaokroža prijazna oblika.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *