Organizator obletnic

Avtor: | Objava: 04.02.2011


(Big Stock Photo)

Začetni stroški: manj kot 2000 evrov
Potrebna oprema: računalnik, tiskalnik, faks, telefon, planer
Marketing: letaki, internet, od ust do ust
Delo od doma: da
Posebno znanje: komunikativnost, organizacijske sposobnosti, iznajdljivost, natančnost
Je v Sloveniji že konkurenca: da
Čas delovanja: skozi vse leto 

Dejstva
Večkrat pomislimo na to, kako lepo bi se bilo srečati s starimi znanci, prijatelji, sošolci, sodelavci ali člani društva, za katerimi se je izgubila vsaka sled. Marsikdo bi se lotil organizacije srečanja, ampak ne ve, kje začeti, kako iskati, na kakšen način jih povabiti … Tukaj lahko nastopite vi in jim ponudite pomoč. Vaše delo ne bo nikoli dolgočasno, saj boste opravljali delo detektiva, organizatorja, »lovca na glave«, načrtovalca … Morali boste biti potrpežljivi, saj boste veliko časa preživeli v družbi telefona in računalnika, s katerima si boste pomagali pridobivati informacije o osebah, ki jih iščete. Vzpostavljali boste stike s šolami, prijatelji, sosedi, sorodniki, brskali boste po računalniških zbirkah, pregledovali spletne družabne strani …  
 
Trg
Vaše stranke bodo osebe, ki bi želele ponovno zbrati na enem mestu generacije posameznih razredov iz osnovnih ali srednjih šol, pomagali boste vsem tistim, ki bi se radi srečali z nekdanjimi člani različnih društev, skupin in združenj, morda bi dobili posel celo od nekoga, čigar sanje so najti družinske člane, ki jih želi vpisati na vejice družinskega drevesa. Ker ljudem primanjkuje časa za vse našteto, vas bodo rade volje najeli, da namesto njih delo opravite vi.  

Nasvet
Poleg iskanja naslovov oseb ponudite strankam še druge storitve, kot so oblikovanje vabil, rezervacija primernega prostora, organiziranje zabavnega programa, tiskanje majic z napisom, ki se nanaša na dogodek, simbolična darilca za udeležence, okrasitev prostora, organiziranje glasbe, skupinsko fotografiranje za ustvarjanje lepih spominov, poskrbite za catering in podobno. Bodite z udeleženci od začetka do konca, da se boste na lastne oči prepričali, ali vse poteka gladko in brez zapletov.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *