Pekoča omaka iz zapora

Avtor: | Objava: 09.11.2009



Zelo redko srečamo podjetnika, ki nima takšnih ali drugačnih težav pri poslovanju. Res pa je, da se večina ne srečuje s prestajanjem zaporne kazni.  
 
Skupina zapornikov pa je prav v zaporu našla svojo podjetniško priložnost. Zaporna kazen namreč ni bila ovira za skupino kaznjencev zapora Hillsborough County na Floridi, da je začela izdelovati in prodajati svojo linijo pekočih omak.  

Tako je nastala blagovna znamka Jail House Fire, pekoča omaka, ki jo lahko dobite v treh različicah: Original (original), Smoke (dim) in No Escape (brez izhoda). Vse omake proizvajajo zaporniki v minimalno varovanem zaporu na Floridi, ki ni znan po hudih prestopnikih. Izdelujejo jih iz feferonov, ki jih prav tako gojijo v zaporu. Še posebej zanimivo je, da pri marketingu izdelka ne prikrivajo izvora izdelka. Pravzaprav ga skušajo spremeniti sebi v prid s slogani, kot so: »Tako usodna« ali »Umor z okusom«. Cene se gibljejo od 3 (za malo stekleničko) do 7 dolarjev (za veliko stekleničko). Omake za zdaj lahko kupite le preko spleta.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *