Pisarna za knjižne molje – in druge

Avtor: Marija Andoljšek | Objava: 10.10.2003

Ljubitelji knjig si tudi svojega delovnega prostora ne morejo zamišljati brez knjižnih polic do zadnjega kotička – pa čeprav čisto pod stropom.



Tloris te razmeroma razkošne sobe jasno kaže, da je bistvo dogajanja delo ob mizi, ki je velika, dinamična, sestavljena iz kotne delovne in okrogle konferenčne mize. Dostropne odprte in zaprte omare prevzemajo še dodatno nalogo, saj so hkrati predelna stena z vmesnim prehodom v sosedni prostor.  

Ni dvoma, da dostropni elementi odlično izkoriščajo svojo tlorisno površino – a so žal mnogokrat težko dostopni. Tej pomanjkljivosti se v celoti izognemo s kovinsko lestvijo, ki lahkotno drsi po vodoravni kovinski prečki, pritrjeni vzdolž vse omare.  

Na delovnem mestu preživljamo ogromen del svojega življenja in marsikomu pomeni delovna soba njegov drugi dom. V takem primeru je popolnoma logično in upravičeno, da bo njena oprema deležna vse pozornosti, da bo kakovostnejša, bolj osebna in bo upoštevala navade in želje uporabnika.  
 
Vsa lesena oprema je program TOPSIDE – delček visokokakovostnega pohištvenega sistema HÜLSTA, ki ga odlikujejo dovršeni detalji in izjemna pestrost sestavnih elementov. Vsekakor je to tudi višji cenovni razred, ki pa ima odgovor na vse – tako na dosegljivost kot na razsvetljavo polic in notranjosti, vključevanje drsnih vrat, nevidno napeljavo številnih kablov, mobilnost zaslona in še in še.

 

Bogat videz bukovine – in ne nazadnje polic – ne potrebuje barvnih poudarkov, temveč le umirjeno spremljavo tal, sten, stolov in vseh dodatkov.  

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *