Plačajte, pa vas ugrabimo

Avtor: | Objava: 07.06.2010



Ekstremni športi, kot sta bungie jumping ali akrobatsko letalstvo, zadovoljijo potrebe večine po adrenalinskih doživetjih. A še vedno se dobijo junaki, ki jim to ni dovolj in iščejo več. Prav za njihovo povečano potrebo po adrenalinu se na trgu najdejo nenavadne ponudbe, kot je ponudba francoskega podjetja Ultime Réalité, ki za plačilo organizira ugrabitev brez predhodne najave.
 
Ugrabitev, lov na človeka ali paket »Go-Fast Adventure« oziroma »doživetje hitrega pobega« so le nekatere od storitev s seznama standardnih storitev podjetja. Podjetje pa je seveda odprto tudi za posebne prošnje strank. Če se odločite za ugrabitev, vas zaposleni Ultime Réalité nenapovedano ugrabijo, zvežejo, vam zamašijo usta in vas odpeljejo v pripor, kjer vas pridržijo od 4 do 10 ur (odvisno od scenarija, ki ste si ga izbrali), da lahko v popolnosti doživite tesnoben občutek dejanske ugrabitve.
 
Za osnovni paket ugrabitve je treba odšteti 900 evrov. Podjetje je imelo že na začetku poslovanja po dve povpraševanji na teden. Za njihovo ponudbo so se zanimali v glavnem ljudje na višjih položajih, ki so iskali alternativno doživetje za ekstremne športe.
 

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *