Poizkusite opravljati svoje sanjsko delo

Avtor: | Objava: 16.09.2004



Danes počitnice pomenijo veliko več kakor le ležanje na plaži in občudovanje čudovitih sočnih zahodov. Čas, v katerem živimo, vse bolj sili posameznike k iskanju nenavadnih doživetij. Zlasti uspešni strokovnjaki (obremenjeni finančniki, odvetniki, zdravniki, prodajniki), ki so dnevno pod pritiskom, se vse pogosteje odločajo za oddih, na katerem bodo lahko doživeli nekaj novega. Tu pa se pojavljajo priložnosti za podjetnike.  

Tako je potovalna skupina Vication Vacations razvila enkratno ponudbo, s katero pomaga, za ustrezno protiplačilo seveda, da izčrpani in razočarani ljudje lahko na dopustu preizkusijo, kakšno je v resnici njihovo sanjsko delo, ki ga zaradi spleta okoliščin niso imeli nikoli priložnosti poizkusiti v praksi. No, vsaj doslej. Delo opravljajo pod vodstvom mentorja, strokovnjaka. Tako skušajo organizatorji zapolniti razkorak med domišljijo in resničnostjo. 

Brian Kurth, ustanovitelj Vocation Vacation ponuja priložnost, da počnejo karkoli, od tega, da se učijo, kako postati dobri gostilničarji, trenerji za konje, organizator porok ... Prepričan je, da je ta koncept pravi za ljudi, ki so sicer zaposleni v pisarnah, a resno razmišljajo o spremembi poklicne kariere. 

Več o ponudbi Vocation Vacations dobite na spletni strani www.vocationvacations.com.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *