Poletje je čas za kopalke

Avtor: Renata Rudolf | Objava: 09.07.2012

Poletni čas je idealen, da podjetne dame pokažejo svoje čare tudi drugače, ne le za štirimi stenami.



Tudi podjetnice si morajo vzeti čas za napolnitev baterij in kaj je lepšega kot poletno sprehajanje po svoji najljubši plaži, brezskrbno in zapeljivo.
 
Poletje nudi veliko rekreativnih dejavnosti kot tudi le preprosto ležerno uživanje na soncu ali v senci. Najlepše pa se je v vročem poletju namočiti v hladni vodi in malo zaplavati, saj je splošno znano, da plavanje najlepše oblikuje postavo in ne obremenjuje mišic kot druge športne dejavnosti.
 
Več je bolj zapeljivo
 
Kopalk je veliko vrst, zato je včasih dilema, kaj izbrati. Najpomembnejše je, da veste, s kakšno vodno dejavnostjo se boste ukvarjale, ali pa boste le paradirale po plaži in nase vlekle občudujoče poglede. V tem primeru izberite kopalke glede na vašo obliko postave, saj lahko s tisto malo blaga naredite postavo prikupnejšo. Če imate malo trebuščka in bi ga želele optično zakriti, oblecite kopalke z ojačanim delom v predelu trebuha, ki trebuh potlači, ali pa ga preprosto zakamuflirajte s pisanim vzorcem. Trebuh lahko delno zakrijete tudi s tako imenovanim tankinijem: zgornji del izgleda kot krajša majica oziroma odrezane enodelne kopalke. Tankini se zelo lepo poda tudi dolgemu trupu.
 
Asimetrični vzorci dobro zavedejo opazovalca, še posebno na bokih, ki bi jih radi malo poožali. Široke boke lahko dobro zakrijete tudi s pareom ali sarongom – okrasno ruto, zavezano na bokih, ali kopalke s krilcem, za uravnovešenje proporca pa izberite zgornji del, ki je dobro podložen in vleče pogled nase. V vsakem primeru je najboljša rešitev, da usmerite pogled opazovalca na vaš najbolj privlačen del, to lahko krasno naredite z modnimi dodatki, katerih izbira je letos pestra.

Nadaljevanje branja članka je dostopno samo naročnikom revije Obrtnik podjetnik! Naročite se na revijo.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *