Poletna sprostitev na plaži

Avtor: Renata Rudolf | Objava: 08.08.2012

Tudi gospodje podjetniki si morajo napolniti baterije za nove jesenske podvige. Sončni žarki in poletni vetrič odpihnejo še tako velike skrbi.



Posedanje na plaži pod velikim drevesom ali na zibajoči se barki, z brezalkoholnim koktajlom v roki in najnovejšim modelom kopalk na sebi nudi mirno sprostitev in uživanje v vseh čarih poletja. Na sebi imeti le kopalke, nobene srajce, nobene kravate, nobenih zloščenih čevljev in ujemajočih se nogavic, to je prava sprostitev tako telesa kot duha.
 
Hmm, ampak kakšne kopalke izbrati? Vsekakor moški manj komplicirajo kot ženske. Ni prav veliko modelov, med katerimi bi lahko izbirali, trendi modelov in barv se na srečo marsikoga zelo počasi spreminjajo. Bolj pomembne so barve in barvne kombinacije, čeprav naj gospod podjetnik le pazi na svoj status in se ne pokaže v vsej svoji razposajeni mladostniški luči in nase navesi vso barvno mavrico, kot to radi delajo najstniki, ki se še iščejo. Pri podjetnikih le velja neko pravilo, da so bolj umirjene barve treznejša in bolj podjetna izbira. Kaj če slučajno srečamo kolega ...
 
Bokserke, bermuda ali slip
 
Moški lahko trezno razmišljajo o boksericah ali bermuda hlačah, starejši gospodje pa iz navade radi prisegajo na slip model, ker so se ga navadili, saj je včasih bil to skorajda edini model, ki je obstajal. Ampak za slip model naj bi bila po novih trendih postava brezhibna in atletske oblike.

Bokserice so sicer v modi že pol stoletja, vendar so šele to desetletje zopet modne in primerne tako za poletno pohajkovanje po plaži kot tudi za bazen. Trenutno je ponudba bokseric na trgu zelo pestra in primerna za vsakogar. Obstajajo tudi podaljšane bokserice, ki pa se jih pogosteje opazi na bazenih.

Nadaljevanje branja članka je dostopno samo naročnikom revije Obrtnik podjetnik! Naročite se na revijo.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *