PONS IN PODJETNIK

Avtor: | Objava: 10.11.2005

Posebna ponudba Založbe Rokus za bralce revije Podjetnik



Se želite hitro naučiti angleščine, nemščine, italijanščine, španščine ali francoščine, pa nimate časa hoditi na jezikovni tečaj? Ali pa želite osvežiti znanje kar doma, na morju, v hribih ali med vožnjo v službo? Preko modernih metod boste vadili govorjenje in razumevanje ter se urili v pisanju in branju. Poleg tega boste skoraj samodejno odkrivali slovnična pravila, spoznavali besedišče in zbirali dragocene kulturne podatke.

Vsak komplet sestavljajo:
- 3 avdio CD-ji z dialogi in besediščem
- ponavljalni CD za mimogrede
- barven učbenik (170 strani)
- priročnik

Tečaj odlikujejo:

- jasne in pregledne lekcije
- razumljive slovnične razlage in vaje
- poučne informacije o deželah
- zanimive ilustracije in fotografije

Vse razlage, navodila in kulturni podatki so v slovenščini.  

Posamezne enote tečaja povezuje zanimiva zgodba - nadaljevanka, ki se razvija skozi vse lekcije

Tečaji, ki jih lahko naročite:

AVDIOTEČAJI ZA ZAČETNIKE, nakup
Cena za 1 kos: 6.850 SIT (DDV je že vključen v ceno)
Jeziki:
- angleščina
- nemščina
- italijanščina
- španščina
- francoščina


POSLOVNA KOMUNIKACIJA, nakup
Jezik dokumentov, sporočil in razgovorov 
Cena za 1 kos: 3.900 SIT (DDV je že vključen v ceno)
Jeziki:
- angleščina
- nemščina

Jezikovni priročnik obravnava vsa pomembna področja poslovnega komuniciranja preko pisem, dokumentov, e-pošte in po telefonu.

Naučili se boste oblikovati povpraševanja v tujih jezikih, sprejemati in pošiljati naročila, sestavljati cenike, določati plačilne in dobavne pogoje, sklepati pogodbe, pošiljati zahvalne note ali opomine, vabiti partnerje na obisk, rezervirati prostore, dogovarjati srečanja in veliko drugega, tako v pisni kot ustni obliki.

Priročnik vam bo pomagal tudi pri kadrovanju v tujini, saj se dotika tudi sestavljanja življenjepisov, ponujanja delovnih mest in sprejemanja ponudb.

Knjigo sestavlja 24 poglavij z napotki in razlagami v slovenščini, zbranim besediščem, tabelami ter številnimi praktičnimi primeri. Vsako poglavje zaključi nekaj vaj za utrjevanje snovi.

Na koncu priročnika se nahajajo pomembni dodatki – zbrane so najpomembnejše fraze, razlage kratic, dvojezični slovarček in rešitve nalog. Knjiga obsega približno 200 sodobno oblikovanih barvnih strani. 


SLOVNICA KRATKO & PREGLEDNO, nakup
Cena za 1 kos: 2.450 SIT (DDV je že vključen v ceno)
Jeziki:
- angleščina
- nemščina
- italijanščina
- španščina
- francoščina

Enostavna razlaga najbolj pomembnih delov slovnice v slovenščini s številnimi primeri uporabe slovničnih struktur v tujem jeziku.

Posebno pomembna pravila in izjeme so grafično poudarjeni, kratki napotki pa svetujejo, kako lahko najhitreje usvojimo določeno snov.
 
Vsako poglavje zajema le eno slovnično temo. Na koncu pa se nahajajo pomembni dodatki – tabele nepravilnih glagolov in seznam ključnih besed.

Dvobarvni tisk in nazorne ilustracije olajšajo iskanje in razumevanje posameznih delov slovnice.
  • enostavne razlage
  • preprosti napotki za vse stopnje znanja
  • številni primeri
  • uporabni nasveti, kako se izognemo tipičnim napakam
Knjige obsegajo od 112 do 140 strani.  



 
Vsem naročnikom, ki se boste odločili za nakup najmanj enega kompleta Poslovne komunikacije PONS, založba Rokus brezplačno podarja en izvod večjezičnega Poslovnega slovarčka.


 


SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI:

CENE:
Vse cene so v SIT in vsebujejo davek na dodano vrednost.

DOSTAVA IN DOBAVNI ROKI:

Naročeno blago, ki je na zalogi, bomo v Ljubljani dostavili v 24-ih urah, po Sloveniji pa najkasneje v 48-ih urah preko POŠTE SLOVENIJE, razen za Poslovne stike, kjer je dobavni rok 5 delovnih dni.

STROŠKI POŠTNINE:
Stroški poštnine niso všteti v ceno, vaša soudeležba znaša 500 SIT z DDV, ki znaša 20%.

PREVERJANJE NAROČIL:
Založba si pridržuje pravico do preverjanja verodostojnosti posredovanih podatkov po telefonu ali e-pošti. V primeru preverjanja dobavni rok prične teči v trenutku prejema potrjenega naročila.
 
ODSTOP OD POGODBE:
Kupec ima pravico, da najkasneje v 15 dneh po prejemu blaga prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe. Obvestilo o odstopu kupec sporoči po faksu na št. 01/513 46 79; pisno na naslov Založba Rokus d.o.o., Stegne 9b, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na naslov narocila@rokus.com. Blago vrne po pošti ali osebno na naslov Založbe, ki bo kupcu vrnila že plačano kupnino.
 
REKLAMACIJE:
Kupec lahko Založbi Rokus sporoči morebitno reklamacijo v dveh mesecih od dneva, ko je bila napaka odkrita. Prodajalec ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bilo blago izročeno/prodano. Za morebitne spore je pristojno sodišče v Ljubljani.

ZA NAROČILO KATEREGAKOLI TEČAJA KLIKNITE
tukaj.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *