Posel gradimo ljudje

Avtor: Petra Mauer | Objava: 08.04.2013

Podjetje Reisswolf skrbi za arhiviranje in uničevanje zaupnih dokumentov in podatkovnih nosilcev ter s sodobno tehnologijo zagotavlja maksimalno varnost za občutljive podatke različnih podjetij. V Sloveniji deluje franšiza, in sicer pod taktirko direktorja Roka Novaka.


Rok Novak: »Strankam se ves čas prilagajamo, jim skušamo stopiti naproti in na ta način skrbimo za njihovo zadovoljstvo.«

Nenehen razvoj obdelave podatkov in rast obsega občutljivih informacij sta ustvarila potrebo po ponudniku storitev, ki zagotavlja varno uničevanje podatkovnih nosilcev. Na teh podlagah je bilo leta 1985 v nemškem Hamburgu ustanovljeno podjetje Reisswolf. Franšizna mreža danes obsega preko 49 podjetij v 19 državah.

 

V Sloveniji se v zadnjih letih vedno več pozornosti posveča varnosti podatkov in informacij, še posebej tistih, ki so osebni in tajni. »Sistem varnega shranjevanja in uničevanja poslovne dokumentacije, osebnih in tajnih podatkov ter ostalih dokumentov, ki vsebujejo za organizacijo pomembne informacije, predstavlja enega od temeljev pri vzpostavljanju celovitega sistema njihovega obvladovanja. Podjetje Reisswolf Slovenija je s svojimi rešitvami na področju arhiviranja in uničevanja dokumentacije pomemben partner na tem področju,« pojasnjuje Rok Novak, ki si je v preteklosti nabral že ogromno izkušenj na področju vodenja dela, organizacije, prodaje, komerciale in odnosa do strank pri različnih podjetjih.

 

Varno shranjevanje in uničenje

 

Franšizo imata v lasti dva lastnika, medtem ko sogovornik opravlja direktorsko funkcijo. »Z lastnikoma, ki se ves čas aktivno vključujeta poslovanje in delovanje franšize, se tedensko srečujemo na kolegiju, se dogovarjamo o različnih zadevah in skrbimo, da tudi v kriznih časih dosegamo poslovno rast.«

 


Nadaljevanje branja članka je dostopno samo naročnikom revije Obrtnik podjetnik! Naročite se na revijo.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *