Poslastice za kužke

Avtor: | Objava: 08.12.2012



Za začetek

Začetni stroški: od 500 evrov dalje
Konkurenca: da
Čas delovanja: vse leto
Delo od doma: da
Oglaševanje: oglasi v lokalnem časopisu in lokalnih radijskih postajah, internetno oglaševanje, letaki, vizitke, pripravite promocijski katalog, povežite se s trgovinami za male živali, organizatorji pasjih razstav in tekmovanj …  

Dejstva
Eden izmed najbolj hitro rastočih segmentov v industriji domačih živali je prodaja gurmanskih poslastic za male živali. Lastniki privoščijo svojim ljubljenčkom le najboljše, tudi če doma narejeni zdravi piškoti stanejo precej več kot trgovinsko izdelani. Za začetek potrebujete le nekaj inovativnih izdelkov, zdrave sestavine, modelčke za peko v obliki kosti, pasje tačke ali različnih živali ter zanimivo ime in opazno embalažo. Izogibajte se uporabi soli, sladkorjev in sredstev za konzerviranje. Piškote pecite vsakodnevno, da so čim bolj sveži, dišeči in privlačni na oko. Zavedajte se, da je konkurenca že prisotna, zato se morate ves čas prilagajati ter izpopolnjevati, si izmišljevati nove recepte, oblike in metode trženja.


Trg
Ljudje težimo k čedalje bolj zdravemu načinu življenja, kar želijo ljubitelji živali vse pogosteje prenesti tudi na domače ljubljence. Začne se pri izbiri bolj kakovostne in uravnotežene hrane ter priboljškov, ki vsebujejo manj nezdravih maščob in sladkorjev. S peko zdravih pasjih piškotov je zato dandanes mogoče ustvariti posel, s katerim boste razveseljevali štirinožne prijatelje in njihove lastnike.

 

Nasvet
Izdelek predstavite ljubiteljem živali tako, da jim razdelite tudi brezplačne vzorce. Ko jih bodo kužki poskusili in vzljubili, jih bodo njihovi gospodarji zagotovo kupili. Prosečim očkam in mahajočemu repku se je namreč izjemno težko upreti. Vzorce ponudite tudi trgovinam za male živali in kinološkim društvom, bodite prisotni na razstavah in tekmah poslušnosti, rally obedienca, reševanja, frizbija ter drugih športnih disciplinah. 

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *