Postelja in zajtrk

Avtor: Nives Pahor | Objava: 10.01.2003Imate stanovanje ali hišo s sobo ali dvema, ki sta že dlje časa prazni, iščete možnosti dodatnega zalužka, ki bi od vas zahteval minimalni časovni in denarni vložek? Potem je odgovor za vas v svetu že dobro poznana angleška formula bed & breakfast. Prikladna in izvirna kombinacija, ki postaja v svetu eden najsodobnejših načinov sprejemanja (prenočevanja) gostov (organiziranost tovrstnih storitev si lahko pogledate tudi na www.bedandgo.com, www.bbholiday.com, www.bnb-link.com ....). 
To je prijazna alternativa klasični hotelski ponudbi v Sloveniji in po svetu. Je priložnost za oživitev starih mestnih jeder, praznih hiš in podeželja ter prijetna priložnost za zaslužek. Ne zahteva visokih finančnih vložkov in veliko časa. 

Ponudba postelje in zajtrka, katere začetki segajo v dvajseto stoletje, bo priljubljena, dokler bodo turisti in poslovneži iskali cenejšo, zlasti pa drugačno nastanitev, stran od standardnih hotelskih sob. Slovenija je pri tej ponudbi še na začetku, ima pa veliko možnosti.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *