Preberite, kolikor se vam ljubi

Avtor: | Objava: 04.07.2008



Relay, francoski distributer revialnega tiska in lastnik verige maloprodajnih časopisnih kioskov, se je domislil inovativne storitve za ekološko naravnane potrošnike. Pripravil je ponudbo Eco Forfait, v kateri ponuja več kot 400 izvodov revij v e-obliki. Za kaj pravzaprav gre? 

V sodelovanju z organizacijo World Wildlife Found (WWF) Relay za fiksno mesečno plačilo, 17,90 evra, ponuja svojim potrošnikom, da vsak mesec dobijo neomejeno število izbranih revij (razen revij za odrasle) v e-obliki na izbrani e-naslov. Naročniki si morajo le naložiti njihov program za branje revij Delivery Reader. Izbrane revije se potem samodejno vsak mesec pošljejo na njihov e-naslov v polni multimedijski obliki, z zvokom, videom, video igricami, notranjim iskalnikom in interaktivnimi povezavami. Povprečen čas nalaganja posamezne revije je od 40 sekund do štiri minute. Tako naložene revije lahko naročniki prebirajo kadarkoli. Uredijo si lahko tudi svojo digitalno knjižnico, dodajajo opombe … 
 
Kot pravijo pri Relayu, potrošniki s tem, ko se odločijo za nakup digitalnih revij, prispevajo k ohranitvi vode, papirja in energije, ki jo potrebujejo za proizvodnjo in distribucijo tiskanih revij. Poleg tega Relay donira en evro od vsake mesečne naročnine WWF-ju za zaščito gozdov Nove Kaledonije.  
 

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *