Prodajte prstan svojega bivšega

Avtor: | Objava: 04.07.2008



Ali imate v vaši skrinjici z zlatnino kak košček, ki vam ga je podaril vaš bivši mož ali fant in bi se ga radi znebili? Nekoč zakladi namreč pogosto postanejo boleč in neprijeten spomin na razpadlo zvezo. Na srečo se je pojavila nova spletna stran, ki ponuja spletni prostor za prodajo tovrstnih spominov na preteklost. Od februarja letos lahko na lahko spletnem naslovu www.ExBoyfriendJewelry.com prodate ali kupite, recimo temu zlatnino »bivših«. Poleg osnovnega opisa izdelka, stanja in cene ima vsak izdelek pripeto še svojo zgodbo. Uporabnice povedo, ali je šlo za prijateljsko ali sovražno razvezo. Zaželeno je tudi, da podajo oceno zveze oziroma izdelka, ki ga prodajajo, na primer: »Imela sem ga rada, a ne prenesem več pogleda na prstan, uro …«; »veličastno darilo, zgrešen moški« in podobno.  

Do maja je spletna stran s sedežem v Los Angelesu pridobila že skoraj 3500 registriranih uporabnikov. Cene izdelkov se gibljejo od 20 dolarjev pa tja do 11 tisoč dolarjev za diamantni zaročni prstan. Ko je izdelek prodan, lahko prodajalka del zaslužka nameni tudi za fundacijo Susan G. Komen, ki se ukvarja z raziskovanjem raka na dojkah. 

Na trgu so tudi že podobne spletne strani, kot je Ex-cessories.com. Razlika je v tem, da ExBoyfriendJewelry.com poudarja zgodbo, ki je za izdelkom, kar ji daje bolj pridih skupnosti.  
 

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *