S poslovnimi srečanji do novih priložnosti v skupni Evropi

Avtor: | Objava: 10.09.2003



PCMG - Euro Info Center Ljubljana se je vključil v projekt »S poslovnimi srečanji do novih priložnosti v skupni Evropi«, ki je namenjen pospeševanju poslovnih povezav podjetij iz obmejnih regij EU in podjetij, ki so že vključena v EU.   
 
V okviru projekta bodo izvedene naslednje ključne aktivnosti:-v različnih obmejnih nemških regijah bodo izvedena štiri poslovna srečanja iz različnih sektorjev, -v vsaki partnerski državi bodo izvedeni pripravljalni seminarji, katerih namen je informiranje in priprava podjetij na spremembe in novosti v poslovanju,-vzpostavljen je informacijski spletni portal, ki podjetjem predstavlja osrednjo informacijsko točko (http://www.west-east-partnership.net/). 
 
V nemškem Regensburgu bo od 26. – 28. novembra potekalo prvo poslovno srečanje za podjetja iz naslednjih sektorjev: elektro-inženiring, elektronika, informacijske tehnologije, pogonski inženiring, inženiring za avtomatsko kontrolo in meritve. 
 
Več informacij o dogodku in projektu: tel. 01 589 18 75, e-pošta: barbara.kostomaj@pcmg.si, kontaktna oseba Barbara Koštomaj.   

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *