Specialisti za samske

Avtor: | Objava: 12.11.2012


(Big Stock Photo)

Začetni stroški: od 2000 evrov naprej (največ odvisno od vrste oglaševanja)
Konkurenca: da
Čas delovanja: vse leto
Oprema: telefon, računalnik, internet, poslovni prostor, prevozno sredstvo
Oglaševanje: internetna stran, mali oglasi v časopisih in revijah, promocijski plakati, od ust do ust, letaki
 
Dejstva
Vaša naloga je, da si zamislite aktivnosti, ki se jih bo lahko udeležilo večje število ljudi, na primer športna srečanja, družabne igre, degustacije hrane in pijače, plesne zabave, izlete v naravo, ustvarjalne delavnice, popotovanja za osamljena srca … Zberite prijave in naredite selekcijo tako, da bo pol udeležencev moškega in pol ženskega spola.
 
Pomembno je, da je na dogodku ves čas živahno, da se venomer kaj dogaja in da ni sledu o monotonosti. Več dogajanja pomeni več možnosti za pogovor in s tem navezovanje stikov. Za opravljanje tega posla morate biti komunikativni, iznajdljivi, odprti, ne sme vam manjkati organizacijskih spretnosti niti dobrih zamisli.  
 
Trg
Samski ljudje vedo, da iskanje sorodne duše ni lahka naloga. Časa je čedalje manj, veliko oseb je že zasedenih in ima družino, možnosti za spoznavanje partnerjev pa so omejene, še posebej če smo sramežljivi in vase zaprti. Toda, dandanes se najde rešitev za vsakogar! Poslovneži - specialisti za samske so odkrili tržno nišo, ki jo lahko posnemate in omogočite mladim in starim, da najdejo osebo za skupno življenje.  
 
Nasvet
Posvetite in prilagodite se različnim tipom strank. Nagovorite jih tako, da se zaradi tega, ker so prišli k vam po pomoč, ne bodo počutili manjvredne. Usmerjajte jih in spodbujajte, svetujte, kako naj pridejo oblečeni, da ne bodo izstopali od ostalih in da ne bodo v zadregi, vprašajte jih, kakšen tip človeka so in kaj iščejo pri drugem, ali se zanimajo za starejše ali mlajše, prepričajte se, da so resni kandidati in ne takšni, ki bi se radi samo malce zabavali in šalili na tuj račun.  

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *