Spletna platforma za pravljice na daljavo

Avtor: | Objava: 07.06.2010



Razmerja na daljavo so precej težka že med odraslimi, ko pa so vanje vpleteni še otroci, so še veliko zapletenejša. Na žalost živimo v svetu, kjer je veliko družin ločenih bodisi zaradi službe, vojaških obveznosti, ločitev staršev … Čikaško podjetje Readeo je v tem videlo svojo poslovno priložnost in se domislilo, da bi lahko takim družinam ponudilo storitev, ki bi jim omogočala, da si kljub geografski razdalji lahko delijo pravljice za lahko noč prek spleta.
 
Patentirana spletna aplikacija podjetja vključuje digitalne fotografije knjig in omogoča komunikacijo med uporabniki s spletno kamero. Na ta način omogoča staršem in otrokom, da si pripovedujejo pravljice, medtem ko se lahko gledajo prek kamere.
 
Na spletni strani je bogata zbirka pravljic, po kateri je mogoče brskati. Omogoča tudi, da si družina ustvari svojo navideznoresnično knjižno polico s priljubljenimi pravljicami. Podjetje ponuja še knjigo meseca, ki je brezplačna za vse uporabnike. Neomejena uporaba spletne aplikacije stane 9,95 dolarja na mesec ali 49,95 dolarja na leto.
 

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *