Spletni tečaji joge

Avtor: | Objava: 11.01.2010



Z naraščajočo priljubljenostjo vadbe joge v družbi so se začele na trgu pojavljati številne ponudbe tečajev na DVD-jih za vadbo doma. Med zanimivejšimi popestritvami na trgu pa so tudi spletni tečaji, ki ponujajo manj drage in bolj priročne alternative klasičnim skupinskim vadbam. Tako so si ustvarjalci spletne strani Yoga Vibes zamislili ponudbo spletnih tečajev joge, posnetih med dejanskimi urami joge v različnih centrih joge po svetu. Na njihovih videoposnetkih ne najdete le lepih in telesno popolnih inštruktorjev ali inštruktoric ter vadečih, pač pa povsem vsakdanje ljudi, vseh širin in velikosti, ki so se udeležili določenega tečaja.
 
Podjetje iz Severne Karoline v Združenih državah tako prek spleta ponuja vadbe različnih časovnih dolžin, na različnih zahtevnostnih stopnjah z inštruktorji iz najboljših centrov za jogo po svetu.
 
Za 13 evrov (20 dolarjev) na mesec lahko dobite neomejen dostop do petih polnih vadb. S plačilom ure Yoga Vibes pa naredite tudi nekaj za družbeno dobro, saj podjetje nameni 5 odstotkov svojih prihodkov v dobrodelne namene.
 

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *