Taksi za otroke

Avtor: Nives Pahor | Objava: 10.03.2003Ponudite staro storitev v novi preobleki in izstopite iz množice taksi ponudnikov. Pred kratkim mi je eden ljubljanskih taksistev potarnal, da je preveč taksistov za sedanje povpraševanje. Torej je treba ustvariti potrebo po povpraševanju. Če vas veseli delo z otroci, lahko posnemate delo gospe Annie Valocchi iz ZDA, ki je iz želje po pomoči otrokom in staršem naredila posel - taksi za prevoze otrok.  
Pouk v šolah se praviloma konča prej, kot pridejo starši iz službe, pa tudi otroci se udeležujejo vse več zunajšolskih dejavnosti, običajno med delovnim časom staršev na povsem različnih koncih mesta. Tako morajo otroci pogosto sami domov ali kam drugam. Otroške poti so lahko nevarne, ne samo zaradi prometa.  

Če ste že taksist, in iščete nove rešitve, kako izstopiti iz množice, se lahko specializirate za otroški taksi, kar pomeni, da boste ob dogovorjeni uri prišli po otroke v šolo in jih odpeljali tja, kamor so namenjeni. Starše boste razbremenili velike skrbi, za to pa vam bodo še plačali.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *