Tečaji kampiranja

Avtor: | Objava: 04.08.2009


(Big Stock Photo)

Začetni stroški: Od 2.000 evrov dalje
Marketing: Spletna stran, vizitke, letaki, marketing od ust do ust, oglasi v revijah, lokalnih časopisih, svoj avtomobil polepite s ponudbo …
Posebne zahteve glede izobrazbe: Poznavanje zakonitosti kampiranja, poznavanje narave in preživetja v naravi
Potrebna oprema: Telefon, računalnik, fotoaparat, video kamera
Podjetje lahko upravljate od doma: Da
Popoldansko delo: Da
Je v Sloveniji že konkurenca: Da
Čas delovanja: Vse leto

Dejstva
Glede na čas, v katerem živimo, postaja za zdravje vse pomembneje gibanje na svežem zraku. Kampiranje je zanimiv način preživljanja prostega časa v naravi, ki ga uživa na milijone ljudi po svetu in tudi v Sloveniji najdemo na tisoče ljubiteljev kampiranja.
 
S tečaji kampiranja lahko ljudem pokažete, kako čim bolj izkoristiti čas, ko kampirajo.
 
Za začetek posla ne potrebujete veliko začetnega kapitala. Če ste spretni, pa lahko zaslužite lep dodaten denar, zlasti v času sezone. Ena ključnih pozitivnih strani tega posla je, da lahko učne ure izvajate na prostem, v večini primerov pa vam ni treba plačati najemnine za lokacijo, kjer izvajate tečaj.

Trg
Svojo storitev lahko tržite z letaki ali informacijskimi brošurami prek lokalnih trgovcev s specializirano opremo ali v fitnesih in drugih rekreacijskih centrih. Vaša ciljna publika so vsi ljubitelji kampiranja, ki bi se radi naučili česa novega, zlasti pa so to ljudje, ki bi radi poskusili to vrsto preživljanja prostega časa na novo.  
 
Nasvet
Spremljate novosti na področju kampiranja in izobražujte se. Več ko boste vedeli, zadovoljnejše bodo vaše stranke in priporočile vas bodo naprej.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *