Tedenski brezplačnik

Avtor: | Objava: 08.10.2012



Coffee News® je največja tedenska publikacija na svetu, ki jo brezplačno dostavljajo v restavracije, kavarne, hotele, frizerske salone in druga mesta, kjer se množično zbirajo ljudje. Revija predstavlja odlično sredstvo za kratkočasje, medtem ko stranke sedijo in čakajo na obrok, kavo ali le obisk pri zdravniku. Ponuja sproščujoče vsebine, saj so v njej članki o nenavadnih zgodbah, šale, trači, horoskop in drugo, kar radi berejo mladi in stari.
 
Coffee News je idealna priložnost za začetek posla, za katerega ne boste potrebovali velike vsote denarja. Lahko boste sam svoj šef, delo pa je mogoče opravljati od doma, saj bo vaša primarna naloga pridobivati oglaševalce v lokalnem okolju. Bralcem ponudite privlačne vsebine in uspeh bo zagotovljen.
 
Franšizodajalci vam priskočijo na pomoč z organiziranim podpornim programom za nove franšizojemalce, ki vsebuje uvajanje v posel, organizacijo konferenc in forumov, svetovanje, brezplačno internetno stran, ki jo lahko urejate, oglasno tablo, promocijske materiale … Trenutno obstaja že več kot 900 franšiznih lokacij po svetu, okvirna naložba za revijalni posel pa znaša okoli 10.000 dolarjev.
 

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *