Trimov natečaj za najboljša raziskovalna dela

Avtor: | Objava: 04.02.2011



Trimo, ki letos pa praznuje častitljivih 50 let poslovanja, dobršen del pozornosti posveča razvoju, inovacijam in izmenjavi svežih, nekonvencionalnih idej. Letos zato že desetič zapored razpisuje natečaj za najboljša raziskovalna dela.  

Na natečaju lahko sodelujejo znanstvena dela s področij arhitekture, gradbeništva, strojništva, kemije, industrijskega oblikovanja, prava, informatike, ekonomije, kadrov in elektrotehnike. Izbrali bodo tista dela, ki upoštevajo najsodobnejše dosežke znanosti ter nove pristope in rešitve, ki jih Trimo lahko uporabi v praksi in katerih rezultati lahko pomembno prispevajo k nadaljnjim uspehom podjetja.  

Interesenti lahko prijavijo diplomska, specialistična in magistrska dela ter doktorske disertacije, ki so bile uspešno ocenjene pred ustrezno komisijo v času od 1. januarja do 31. decembra 2010. Nagrajenci bodo prejeli denarno nagrado, povzetek njihovega dela pa bo objavljen v zborniku trimovih raziskovalnih nagrad.  
 
Kandidati se prijavijo tako, da izpolnijo prijavnico, ki je objavljena na strani trimo raziskovalne nagrade ter originalno vezano delo v roku pošljejo ali osebno vročijo do 15. marca 2011 na naslov: Trimo, d. d., komisija za raziskovalno delo, Prijateljeva cesta 12, 8210 Trebnje. Za dodatne informacije naj kandidati pišejo na e-naslov award@trimo.si. Natančna navodila za prijavo znanstvenih del so dosegljiva na http://www.trimo.si/sodelujte-z-nami/natecaji-51/trimove-raziskovalne-nagrade/.  

Dodatne informacije o natečaju lahko najdete na spletni strani http://www.trimo-researchawards.com/. Za podrobnejše informacije se lahko obrnete tudi na vodjo službe za odnose z javnostmi v Trimu d.d., mag. Jano Lutovac Lah: jana.lah@trimo.si, 07/346-01-92. 
 

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *