Umetnik ličenja

Avtor: | Objava: 06.09.2010


(i-StockPhoto)

Začetni stroški: od 3000 evrov dalje
Marketing: od ust do ust, internetna stran, brošure …
Posebne zahteve: opravljen tečaj ličenja
Potrebna oprema: telefon, računalnik, ličila, kovček za spravljanje ličil
Podjetje lahko upravljate od doma: da
Popoldansko delo: da
Je v Sloveniji že konkurenca: da
Čas delovanja: vse leto
 
Dejstva
Umirjeni dnevi in čas, ki ga lahko posvetimo sami sebi in svojim prijateljem, so čedalje redkejši, a zato toliko bolj cenjeni. Romantične večerje, poroke, srečanje ob kozarcu koktajla s starimi sošolci in sošolkami, rojstnodnevna praznovanja in družabni dogodki so razlogi, ob katerih se posebej ženske želimo lepo naličiti, na obrazu poudariti naše prednosti in skriti slabosti ter ustvariti privlačen videz. Vzemite si čas, udeležite se tečaja ličenja, nakupite ves potreben material, od senčil, pudrov, maskar, čopičev, rdečil za ustnice, umetnih trepalnic, glavničkov za oblikovanje obrvi in podobno. Z nekaj znanja in izkušenj vam bo morda kmalu uspelo pridobiti prve stranke, ki jim bodo sledile še druge.  

Trg
Mladi in stari, vsi, ki jim ni vseeno, kako so videti. Povežite se tudi z organizatorji porok in jim ponudite svoje storitve, blizu šol razdelite oglasne letake še posebej v času maturantskih plesov in valet, v decembru razširite letake po podjetjih, ki se pripravljajo na zaključek leta. 

Nasvet
Kupite si praktičen kovček, s katerim boste lažje prenašali ličila z ene lokacije na drugo, priskrbite si lastni prevoz (če ga še nimate), kupite si zvezek, v katerega boste vpisovali datume in kraje, kamor vas bodo poklicali na delo, prav tako nabavite posebno torbico za okoli pasu, da boste imeli čopiče in črtala čim bližje na dosegu rok. Poskrbite tudi, da boste izbirali kakovostne izdelke, ki bodo dolgo ohranili svež in zdrav videz kože. Z dobrim delom si boste ustvarili dober sloves, s katerim boste dobivali vse več naročil.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *