Unikatne voščilnice

Avtor: | Objava: 07.10.2010



Začetni stroški: 1000 evrov
Marketing: internet, časopisi, od ust do ust, letaki
Posebne zahteve: ustvarjalna žilica in dobra pismenost
Potrebna oprema: različna pisala, material za izdelovanje čestitk, računalnik, tiskalnik, kuverte
Podjetje lahko upravljate od doma: da
Popoldansko delo: da
Je v Sloveniji že konkurenca: da
Čas delovanja: skozi vse leto   
 
Trg
Voščilnice lahko prodajate končnim kupcem, v večjih količinah tudi posrednikom in trgovinam, pa tudi podjetjem, ki jih uporabijo kot poslovna darila za zaposlene ali poslovne partnerje.  

Dejstva
Čestitka ob rojstvu otroka, obletnici, poroki, rojstnem dnevu, diplomi, zaroki, upokojitvi … pride še kako prav, saj mnogo ljudi preprosto nima žilice za pisanje, rimanje, oblikovanje, izdelovanje. Za vašo pomoč vam bodo hvaležni tudi, ko bodo želeli nekomu voščiti za kakšen bolj nenavaden dosežek, kot je na primer opustitev kajenja ali uspešno izgubljanje odvečnih kilogramov. Izmislite si kartice za šefe in tajnice, ne izogibajte se niti pisanju sožalj ob izgubi naših dragih sorodnikov, prijateljev ali celo hišnih ljubljenčkov.

Izdelava voščilnic je primerna za vse tiste, ki radi pišejo, oblikujejo in ustvarjajo unikatne stvari. Če vas delo veseli, boste lahko z njim tudi dobro zaslužili. 

Nasvet
Zavedati se je treba, da je čestitk že veliko, zato morajo vaše med drugimi izstopati. Še posebno cenjene so voščilnice, napisane s kaligrafsko pisavo, ki izdelku dajo dodatno umetniško vrednost. Če želite biti še bolj napredni, odprite spletno stran, kjer bodo na ogled vaše čestitke, ki jih bodo lahko uporabniki prek elektronske pošte pošiljali tistim, ki jih bodo želeli. Za boljši pregled jih razvrstite v kategorije (smešne, družinske, otroci, živali, izobraževanje, kariera …).  

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *