Učenje matematike

Avtor: | Objava: 08.09.2012



Precej osnovnošolcev, dijakov ali študentov ima težave z učenjem matematike. Larry Martinek je kar tri desetletja razvijal metode za kvalitetno poučevanje. Njegov učni načrt je postal temelj za prvi učni center Mathnasium Learning Center, ki sta ga odprla Peter Markovitz in David Ullendorff v Kaliforniji leta 2002. Franšize, ki jih je sedaj že približno 385, najdemo v Severni in Južni Ameriki, Evropi in Aziji. Kar 15 odstotkov franšizojemalcev je odprlo več kot en center.
 
Podjetje nudi vsem poslovnim sodelavcem odlično marketinško podporo, prav tako omogočajo postopno uvajanje v posel in šestdnevno izobraževanje v glavnem centru, na voljo pa je še brezplačna telefonska linija za morebitna vprašanja, organizirajo srečanja, kjer si udeleženci izmenjujejo izkušnje in se podrobneje seznanjajo s poslovnim sistemom.
 
Franšizojemalec mora imeti okoli 100.000 dolarjev za začetek posla, za vstop v sistem pa je treba odšteti 27.500 dolarjev. Pogodba se podpiše za dobo petih let z možnostjo podaljšanja.
 
 

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *