Učitelj kuhanja, odporen na madeže in mokroto

Avtor: | Objava: 11.01.2010



QOOQ je tablični računalnik, katerega osnovni namen je pomoč in vodenje kuharjev začetnikov, pa tudi kuharskih mojstrov pri pripravi svojih gurmanskih jedi.
 
Za 349 evrov dobite izdelek, v katerem je shranjenih 500 receptov in 10 videoposnetkov z navodili. Seveda lahko kupci dodajajo nove recepte in za mesečno članarino 12,95 evra dostopajo do baze več kot dva tisoč receptov in 500 videoposnetkov, katerim se vsak mesec doda 50 novih. Mesečna članarina omogoča tudi neomejen dostop do kulinaričnih vodnikov, ki pokrivajo vse od priprave vina do sekljanja zelenjave.
 
QOOQ je zamišljen tako, da ga je mogoče preprosto uporabljati v kuhinji. Na kuhinjski pult ga lahko odložite leže, ali pa ga dvignete na stojalo za lažje spremljanje receptov in videoposnetkov. Ustanovitelji podjetja QOOQ si želijo, da bi ljudje z njihovim izdelkom ponovno odkrili užitke pri kuhanju, s tem ko jim pomagajo poenostaviti življenje z intuitivnim predlaganjem menijev in samodejnim seznamom za nakup živil. Trenutna pomanjkljivost izdelka je, da je za zdaj na voljo le v francoščini.
 

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *