Vabilo na srečanje kluba

Avtor: | Objava: 07.09.2009

Tema posveta, ki bo potekal 11.9.2009 na Obrtnem sejmu v Celju je "Neizkoriščene priložnosti Slovenije".



Vabimo vas na Srečanje podjetnikov Slovenije v organizaciji Kluba podjetnikov pri OZS, ki bo v petek, 11. septembra 2009, ob 13. uri v sejni sobi Celjanka v poslovni zgradbi Celjskega sejma d.d. na Celjskem sejmišču (Dečkova 1) v Celju (vhod v poslovno zgradbo, ne na sejmišče). Po dogodku boste udeleženci prejeli kupone za brezplačni ogled sejma MOS.
 
Namen srečanja z naslovom “Neizkoriščene priložnosti Slovenije” je poiskati neizkoriščene priložnosti našega gospodarstva, ki bodo Sloveniji pomagale čim prej izstopiti iz trenutne globalne gospodarske krize. Dejstvo je, da po krizi ne bo nikoli več tako, kot je bilo, zato je prav, da slovenski podjetniki povemo, kje sedaj vidimo naše priložnosti v mednarodnem prestrukturiranju gospodarstva. Vabimo vas tudi, da pripravite pisne predloge (anoniomne ali podpisane), ki jih bomo po srečanju zbirali v posebnem nabiralniku in kasneje obravnavali na eni od sej Kluba podjetnikov pri OZS.
 
Ker je prostor omejen, vas prosimo, da si sedež zagotovite s svojo najavo do četrtka 10. 9. 2009 do 14. ure na e-naslov: romana.bitenc@ozs.si ali po telefonu 01/5830 524.
 
Vljudno vabljeni!
 
Rudi Bric, l.r.
podjetnik in predsednik upravnega odbora
Kluba podjetnikov pri OZS

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *