Večerno obleko oddam v najem

Avtor: Nives Pahor | Objava: 10.11.2003



Bliža se december – mesec številni zabav, prireditev, srečanj partnerjev, božiča, novoletnih zabav ... Veliko ljudi bo iskalo primerno obleko za številne zabave.  

Ste že pomislili, da bi zaslužili z izposojo slavnostnih, večernih oblek, lahko tudi iz vrst visoke mode. Sanjska oblačila za otroke, moške in ženske, ki si jih lahko le redki privoščijo, lahko naredite dostopnejša širšemu krogu ljudi.  

Tu lahko razvijete povsem svojo formulo izposoje, na primer - obleke znanih modnih oblikovalcev izposojate največ trem strankam, vsaka pa ima lahko oblačila izposojena za največ tri zaporedne dni ... Najem obleke naj bi znašal največ tretjino siceršnje cene obleke. Ponudbo pa lahko pozneje razširite še v sezono maturantskih plesov, porok ... 
 
Tudi na RTV Slovenija so ugotovili, da bi lahko dodatno zaslužili z izposojo oblek televizijskih voditeljev in voditeljic. Obleke, posebej sešite za določeno oddajo in nikoli več oblečene, si lahko zdaj izposodite za plačilo.   Premislite, morda najdete tržno nišo prav na tem področju – na primer izposoja večernih oblek za močnejše.

 

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *