Wellnes ponudba za mamice po porodu

Avtor: | Objava: 08.12.2009



Nobenega dvoma ni, da je rojstvo otroka čudovito doživetje, toda velika večina mamic bi se tudi strinjala, da bi bilo vse skupaj še veliko lepše, če bi lahko začele novo pot čim bolj spočite in sproščene. V tem je ameriško podjetje Go Home Gorgeous (pojdite domov čudovite) videlo svojo priložnost. In sicer, da spremeni poporodno bivanje v bolnišnici v doživetje sprostitve in pomladitve za ženske ter jih tako pripravi na prihajajoče neprespane noči.
 
Podjetje iz Minneapolisa ponuja številne storitve za nove mamice. Med storitvami so limfna drenaža za otečene noge, masaža glave, vrata in ramen, klasična masaža telesa in poporodni paket terapij za telo. Z nežnimi masažami, aromaterapijami in prijetno glasbo ustvarijo »Spa Spital« oziroma sobo dobrega počutja v bolnišnici.
 
Ko ženske zapustijo bolnišnico, jim podjetje ponudi še dodatne storitve, kot so varstvo na domu, poporodna pomoč babice, celo nočne varuške, ki s seboj prinesejo svojo posteljo, vzglavnik in odejo, bralno lučko in steklenico vode.
 

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *