Podjetnik logo
 

Za pridobitev podpore za promocijo vina je potrebno predložiti še več podatkov

Avtor: | Objava: 10.04.2003Vsi izvozniki vin, ki želijo pridobiti podporna sredstva za promocijo vin, bodo morali za pridobitev podpore zagotoviti dodatne podatke.
 
Pravilnik o spremembah in dopolnitvah navodila o vsebini programov promocije vina in o načinu pridobitve podpore za promocijo vina določa podatke, ki morajo biti razvidni iz enotne carinske listine, ki jo vlagatelj zahtevka za pridobitev podpore za promocijo vina, priloži zahtevku.
 
Pravilnik je pomemben predvsem za izvoznike vina, ki želijo pridobiti podporo za promocijo vin. Iz enotne carinske listine, ki jo vlagatelj zahtevka za pridobitev podpore za promocijo vina, priloži zahtevku, mora biti razvidno:
- ali je bilo vino originalno polnjeno,
- v kakšni posodi je vino (vrsta in prostornina),
- količina izvoženega vina v tej posodi.
 
VELJAVNOST:
Od 28.3.2003
 
PRAVNI VIR:
Pravilnik o spremembah in dopolnitvah navodila o vsebini programov promocije vina in o načinu pridobitve podpore za promocijo vina (UL RS 30/2003)
Uredba o ureditvi trga z vinskim grozdjem, moštom in vinom (UL RS 34/2002, 27/2003)

KOMENTARJI

Če želite svoje mnenje o tem članku deliti z drugimi bralci vas vabimo, da svoje mnenje vpišete spodaj. Komentarjev ne cenzuriramo, samo v skrajnih primerih, ko gre za spodbujanje nestrpnosti, navajanje h kriminalnim dejanjem ipd. Za mnenja ne odgovarjamo.

 

 

Ime
Naslov *
Vsebina *

Prosimo seštejte triintridest in osem * 
Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *